Over ons

In al onze projecten zie je onze liefde voor leer terugkomen. Een liefde die al vroeg startte. Als jonge productiewerker in het leer genoot ik van de geur en de kwaliteit van het leer wat door mijn handen ging. Van productiemedewerker ontwikkelde ik mij in de loop van de jaren tot internationaal leercontroleur. Een mindere kant van deze fijne functie was het vele reizen. Een carrièreswitch buiten het leer volgde, maar het leer bleef trekken. Samen met mijn vrouw Monique besloot ik in 2018, naast onze bestaande banen, een webwinkel in leren producten te starten www.indebuidel.nl. Kwaliteit en service staan hierbij voorop, waarbij we online verkopen een persoonlijk gezicht geven. Omdat we merken dat onze klanten ook graag onze producten willen zien, voelen en vasthouden, zijn we gedurende het jaar te vinden op diverse markten.

Maar onze liefde voor leer gaat verder dan kant en klare producten. We willen graag ook dat stapje meer zetten voor onze klanten. Om deze reden zijn we gestart met het leveren van maatwerk. Je kunt hierbij denken aan riemen op maat en schorten met een persoonlijk tintje, door het lasergraveren van namen en logo’s.

Omdat ons creatieve maatwerk toch echt een tak apart is, bieden we dit nu aan onder de naam Lederwaren Tilburg. We hebben onze eigen lasergraveermachine, waardoor we alles in eigen beheer kunnen maken. Het creatief bezig zijn met lederwaren is nog steeds een passieproject voor ons. Twee dagen in de week staan bij ons in het teken van Lederwaren Tilburg en houden we ons bezig met onze creatieve projecten. Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop, dit betekent echter wel dat we niet volgens het principe ‘vandaag besteld, morgen in huis’ kunnen en willen werken. Bij het voorleggen van jouw vraag of opdracht aan ons, zullen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij voor jou het perfecte product te creëren.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het gebruik van leer of het graveren op leer en andere ondergronden? Stuur ons dan een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Tot ons volgende creatief project!

Groeten,

Sylvain en Monique
Lederwaren Tilburg