Maatwerk

Placemats
Mooie placemats onderzetters of servetringen met uw eigenlogo. Dan ben je bij Lederwaren Tilburg op het juiste adres. We overleggen wat de wensen zijn, En zo zoeken we het juiste kleur, afmeting en soort leer. u kan ook de vorm bepalen. We kunnen uw logo of tekst laseren of drukken.
Riemen op maat
Zoek je een riem en wil je dat die riem zit zoals uw oude riem? Dan ben je bij ons op het juiste adres. U geeft aan welke gesp u wil en welke kleur riem u wilt. wij maken het na zoals uw oude riem zit. Lekker vertrouwd. Natuurlijk verzorgen we ook grote maten.
Leren schorten
Lederwarentilburg maakt stoere leren horeca, BBQ-werkschorten Door het gebruik van kwalitatief soepel en sterk rundleer zal ieder schort door het dragen een eigen karakter krijgen. Lederwarentilburg schorten zijn handgemaakt en uit één stuk.
Kinderschorten
Is jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje of haar vriendje of vriendinnetje gek op koken en bakken? Of wil een een bijpassend lerenschort. Dan is een leren kinderschort een super cadeau om te geven. Leren schort voor kinderen
Naambordjes leisteen
Een mooie leisteen naambordje, wij laseren naambordjes naar uw wensen. U besteld dit naam bordje en geeft bij opmerkingen de desgewenste tekst of huisnummer door en wij nemen contact met u op om de details te bespreken. Voor vragen of opmerkingen kunt je mailen naar klantenservice@lederwarentilburg.nl
Leren SOS armbandjes
Een dagje weg en je veilig voelen, vakantie, pretpark of simpelweg even een boodschap doen, het SOS armbandje helpt daarbij. Mocht het zijn dat je kindje kwijt raakt dan dragen ze altijd jouw telefoonnummer bij zich, doormiddel van deze leren armband met telefoonnummer erop.
Geboorte kaartjes sleutelhanger
heb je een geboorte kaartje en wil je hem in leder hebben dan maken we hem na voor je. het is duurzaam en je kan er ook nog sleutelhangertjes van maken zie foto
Labels of sleutelhangers
zie foto's voor een leuk gepersonaliseerde sleutelhanger of kofferlabel neem je contact op. we overleggen wat u wil en wij maken het.
Leren handvatten of lussen
Gewoon lerenhandvatten of leren lussen met tekst of logo.
Contact

Wat wij nog meer doen?

Webshop

Onze voorliefde voor leer zie je ook terug op onze webshop webshop.lederwarentilburg.nl. Via deze webshop verkopen wij leren tassen, riemen en accessoires. Deze producten worden zorgvuldig door ons uitgekozen en met veel plezier verkocht. Omdat we merken dat onze klanten ook graag onze producten willen zien, voelen en vasthouden, zijn we gedurende het jaar te vinden op diverse markten.